Vaste festivalblokken met optredens en spelen

Het festival wordt gehouden op het terrein voor Productiehuis De Verhalenboot en op het Broerenkerkplein. Op 3 en 4 juli tussen 11:00 en 17:00 uur is het zover! Je koopt een kaartje per tijdsblok van twee uur. De kaartjes voor Nemia kosten €7,50 en je kan ze vanaf 1 juni kopen via de website van Zwolle Unlimited.

Een ticket is geldig voor één persoon, iedereen koopt dus zijn eigen kaartje (ook de ouders). De prijs is inclusief wat te eten en drinken. Ouders mogen mee voor kinderen onder de 8 jaar oud. 

Op dit moment worden de artiesten geboekt. Daar hebben we helaas nog geen verdere informatie over. Je kiest voor een tijdsblok voor kinderen van 3 tot 8 jaar oud of 8 tot 12 jaar oud. Binnen jouw tijdsblok ga je eerst naar het terrein voor Productiehuis De Verhalenboot. Daar krijg je optredens van professionele artiesten. Na 45 minuten verhuis je naar het Broerenkerkplein. Dat is daar vlakbij. Daar kan je spelen met graffiti, je uitleven op een stormbaan, je kan je laten schminken en een lasergame spelen. Na een uur gespeeld te hebben, maak je ruimte voor de volgende groep kinderen en is festival Nemia voor jou voorbij.

Locatie: Productiehuis De Verhalenboot

Data: 3 en 4 juli