Griezelen met Nemia

Op 18 en 19 december is het griezelen geblazen… Nemia neemt je mee op een spannende reis door de historische binnenstad van Zwolle, om je het verhaal van Het meisje zonder handen te laten beleven! Griezelen met Nemia is helemaal georganiseerd door Onderwijsroute &JIJ in samenwerking met Regio Zwolle Unlimited en is geschikt voor kinderen van 4 t/m 10 jaar (en ouders), en jíj bent welkom!

Je wordt in groepen begeleid langs diverse theatrale scènes, opgevoerd door leerlingen van Onderwijsroute &JIJ. Zie hieronder een kleine sneak peak.

De heks komt naar de stiefmoeder van het meisje toe. “Waarom werk jij zo hard? Ik kan je alle rijkdom geven die je graag wilt! Voor maar een héél klein prijsje!” 

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar het hele verhaal kom dan naar de spooktocht!

NAAR TICKETS GRIEZELEN MET NEMIA

Meer informatie

Griezelen met Nemia wordt gehouden op 18 en 19 december en vertrekt meerdere keren per dag. De tocht is voor kinderen van 4 t/m 10 jaar en ouders. Bezoekers worden in groepen begeleid. Vertreklocatie is voor De Verhalenboot (Pletterstraat 20). Een Corona-QR-code is noodzakelijk voor toegang. De tochten worden gehouden volgens de op dat moment geldende Coronamaatregelen. De tochten zijn niet rolstoel toegankelijk. Na het bestellen ontvang je je tickets in je mailbox. Je kunt ze geprint of digitaal meenemen naar de vertreklocatie. Je Corona-QR-code kun je op je mobiele telefoon meenemen of geprint laten zien. 

NAAR TICKETS GRIEZELEN MET NEMIA