Een luisterend oor

Nemia is het personage van het festival, en Nemia is er voor iedereen. Ieder kind heeft een eigen verhaal dat hij of zij kwijt moet. Dit kan je dwars gaan zitten als je je hart niet lucht. Dus Nemia is een luisterend oor met een hart dat ruimte heeft voor jou! Op het festival creëren we een speciaal plekje om je hart te luchten en je dromen te vertellen. Wij maken geen onderscheid tussen onze dromers; we laten de hoge onrealistische standaarden van de maatschappij los. Wij hangen geen labels aan wie je bent of waarin je gelooft. Wij bieden je de mogelijkheid om jezelf uit te vinden zodat je groeit als persoon.

De wetten van Nemia

Om de droomwereld van Nemia een fijne, leuke en veilige plek te maken voor iedereen, hebben wij zelf regels gemaakt. Zodat ook jij weet waar je aan toe bent, hebben wij De wetten van Nemia opgeschreven op een grote, oude perkamentrol.

Duurzaamheid

Wij hebben het in Festival Nemia over ‘live in the moment’, maar we moeten ook denken aan de toekomst! We gebruiken recyclebaar materiaal en hebben scheidingsbakken voor het afval.
Iedere keer als je een item in de juiste bak gooit, krijg je een punt en als je een bepaald aantal punten hebt verzameld krijg je een gratis drankje of een snack.