Wie zijn wij

Ik ben Nemia,

Ik ben geen jongen en geen meisje, ik heb geen leeftijd, ik maak geen onderscheid. Ik maak me zorgen over de toekomst van de kinderen en hun leefomgeving. Ik wil de zorgeloosheid voor de kinderen terug. Dat ze kunnen leven van dag tot dag.

Ik luister naar alle kinderen en de kinderen vertellen aan mij hun zorgen en verdriet. Daarom heb ik de hulp ingeschakeld van mijn vrienden.
Ik stel ze even aan je voor.

Over mijn vrienden

Eén van mijn vrienden is Rob Bults, artistiek zakelijk leider van Zwolle Unlimited. Hij is ook artistiek leider van cultureel educatie festival Woest. Het is dus heel logisch dat ik Rob die ook veel vrienden heeft heb gevraagd om mij te helpen. Rob wordt daarbij geholpen door zijn team van studenten van diverse culturele en artistieke vakopleidingen en de mensen die werken voor Festival Zwolle Unlimited en Woest.

Mijn twee andere vrienden, Annelies Robben (Onderwijsinnovator en teamleider 10-14) en Martijn Marsman (Teamleider Mens&) zijn met Rob Bults in gesprek gegaan. Samen willen ze hun leerlingen de kans geven een festival te creëren en te organiseren. Het gaat om de leerlingen uit klas negen.

Samen hebben wij nog een vriend gevraagd om ons te helpen. Jael De Jong Weissman is van Teachers College. Zij heeft haar studenten gevraagd of zij ook willen helpen. Zij coachen en begeleiden de leerlingen van Mens& en 10-14 op basis van Project Based Learning.

Omdat het om een festival voor kinderen gaat zijn mijn vrienden van Mens& en 10-14 de baas in dit hele proces. Zij helpen mij met het bedenken en organiseren van het festival.

Ik heb ze deze taak gegeven omdat ze mijn zorgen als geen ander begrijpen. Mijn vrienden hebben de afgelopen weken heel hard gewerkt om de ideeën voor het festival uit te werken.